Равносметка за събитие

Награди за иновации 2024

Френско-българската търговска и индустриална камара връчи за пети път своите ежегодни „Награди за иновации“ и отличи 5 компании и една бизнес личност, реализирали успешни иновативни проекти в България през 2023 г., както и един проект за иновативни градски решения, в партньорство със Столична община.

Поздравления на всички победители!

Иновативна идея – Eldrive Bulgaria
Иновативен проект – MELEXIS
Стартъп – Capto
КСО проект – ODAYA Home
Бизнес личност – Peter Roebben United Bulgarian Bank
Специална награда на журито – Proxiad SEE
Иновативни градски решения – AIoT
 
За първи път в рамките на церемонията беше организирана и дискусия на тема „Иновации“, която беше модерирана от г-н Константин Вълков, програмен директор на Дарик Радио и с участието на г-н Никола Барбутов, заместник-кмет на Столична община в направление „Европейски политики, международна дейност и туризъм“, г-н Франсоа Деберг, изп. директор на Веолия за България и Гърция и г-н Евгени Борисов, съосновател на Pontica Solutions.

Редица официални гости уважиха събитието - г-жа Милена Стойчева, министър на иновациите и растежа, г-н Николай Павлов, заместник-министър на икономиката и индустрията, г-жа Мила Ненова, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, както и Н.Пр. г-н Жоел Мейер, посланик на Франция, представители на институциите, партньори и членове на организацията.

[Translate to Bulgare:] Articles sur le même thème

No news available.

[Translate to Bulgare:] Evénements sur le même thème

[Translate to Bulgare:] PLUS D'ACTUALITÉS

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin