Actus des entreprises

MyFrenchFilmFestival ще се излъчи през 2024 г. в Neterra.TV+

Фестивалът за френско кино MyFrenchFilmFestival ще се завърне през 2024 г. и ще бъде излъчен за българската аудитория онлайн от 19 януари до 19 февруари.
 
Домакин е платформата https://neterra.tv/plus. В нея почитателите на киното могат да гледат с отлично качество и платени авторски права филми, сериали и фестивали срещу заплащане без абонамент.
 
MyFrenchFilmFestival е иновативна концепция, предназначена да покаже най-новото поколение френскоезични режисьори и да даде възможност на интернет потребителите по целия свят да открият селекция от френскоезични игрални и късометражни филми, представени на големи международни фестивали, със субтитри на много езици.
 
В тази връзка Neterra.TV+ търси спонсори, за да създаде български субтитри за 5 пълнометражни и 9 късометражни филма, които зрителите ще могат да гледат на фестивала.
 
Френският културен институт ще подкрепи създаването на субтритри за един от пълнометражните филми (общо 6).
Ориентировъчно подкрепата за създаването на професионални субтитри за един игрален филм е около 500 лева, а за късометражен – около 200 лева.
 
В случай че някоя от компаниите-членове на ФБТИК реши да помогне, Neterra.TV+ ще постави нейни рекламни банери на страницата на фестивала, ще я популяризира по всички свои канали и рекламни носители като спонсор, ще я спомене в публикациите в социалните и традиционните медии, както и в прес съобщенията за фестивала.

За контакти с Neterra.TV+:
Ваня Димитрова
Мениджър развитие на съдържанието в Neterra.TV
Тел: +359 884 68 66 43
Имейл: vvdimitrova(@)neterra.net

Documentation

Télécharger MyFFF_2024_-_Presentation.pdf  (PDF • 473 Ko)

Articles sur le même thème

Aucune actualité disponible.

Evénements sur le même thème

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin