Evènements

Next Level HR 2023 - Форумът на Мениджър за новия начин на работа и управление на хора

На 30 май 2023 г. в Sofia Event Center по покана на списание ”Мениджър” ще се срещнат изпълнителни директори, предприемачи, мениджъри и таланти, които вярват в кариерната реализация в България. Форумът Next Level HR се провежда за втора поредна година с идея да представи новия начин на работа и управление на хора.

Между ограниченията на пазара на труда и реорганизацията на вътрешнофирмените процеси работодателите са изправени пред трудности като привличане, ангажиране и задържане на таланти. Държавата и частният сектор имат ключовата роля за връщането на част от българите зад граница. 

По време на Next Level HR 2023 ще бъдат обсъдени най-актуалните HR теми като 4-дневната работна седмица, как се постига diversity - разнообразието, справедливостта, приобщаването и принадлежността и кои са начините хората да са на още по-преден план. Ще се дискутират и HR подходи за това как да разберем какво иска поколението Z и как най-адекватно да му се осигури. 

В първи панел Brain drain & brain gain с обратен знак, ще бъдат повдигнати основните HR теми, от които зависи икономическия растеж на нацията: Недостиг на пазара на труда - демографски аспект, емиграция. От локален пазарът на труда става глобален. Какви са решенията? Кои са инструментите на държавата, с които може да задържи хората? Политики, стимулиращи задържане на хората в България и връщане на част от живеещите навън. Как хората, които не желаят да са част от пазара на труда да бъдат върнати на него? 

Дискусията ще продължи във втори панел с тема Reinventing engagement с представители на бизнеса, които ще дискутират: Как да увеличим ангажираността и мотивацията на служителите, които не работят в класическия офис от 9 до 17 часа? Как да създадем internal community и принадлежност? Предимства и недостатъци при 4-дневна работна седмица. Какви са резултатите в компаниите, въвели тази практика? Идва ли краят на стандартните 40 часа? Mom-Friendly policies, work-life integration - как се постига баланс между wellbeing-a на служителите и поставените цели? Diversity, Equity, Inclusion and Belonging - разнообразието, справедливостта, приобщаването и принадлежността. Как се прилагат новите HR политики? 

Третият панел е посветен на новото поколение и неговия пулс. В него ще се представи специално проучване, проведено сред поколението Z в България и в дискусионен формат ще се търсят отговорите на въпросите: Как образователната система отговаря на бурното технологично развитие? Професиите на бъдещето бързо се оказват професии на миналото. Поколението Z - как вижда реализацията си в професионален план? Какво очаква от работното си място? Защо е важно да му го осигурим? Предизвикателства и възможности. Мениджъри с маратонки - какъв стил на лидерство търси поколението Z?

Събитието е със свободен достъп срещу предварителна регистрация, която можете да направите тук. В страницата на събитието ще получите и повече информация за темите и участниците в дискусиите.

***

Oсновни партньори: B-Trust Mobile, ARS, Aurubis, Phillip Morris Bulgaria.

С подкрепата на: Manpower.

Институционални партньори са Българска стопанска камараФренско-Българска търговска и индустриална камара;  Германо-Българска индустриално-търговска камара.

Медийни партньори:  bTV Media Group , Dir.bg,  BNT

 

Articles sur le même thème

Aucune actualité disponible.

Evénements sur le même thème

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin