Actus des entreprises  •  Membres

Време е за BIODERMA Women's Run: Момичета, нека тичаме заедно!

Време е за BIODERMA Women's Run: Момичета, нека тичаме заедно!

BIODERMA Women's Run ни събира за шеста поредна година, за да ни обедини в един свят, където всяка стъпка е смелост, а всеки километър е история на сила и вдъхновение. Тази година, когато застанем на стартовата линия, не просто ще бягаме през София – ще тичаме към бъдеще, където потенциалът на всяка жена е признат, подхранван и празнуван.

Ела, каквато си!

Не е важно дали си бягала само до магазина или си изминала маратонски дистанции – на BIODERMA Women's Run има място за всяка една от нас. От спринтьорките, които искат да подобрят личния си рекорд на 5-километровата дистанция, до младите момичета, които с нетърпение очакват старта на TEEN Girls Run, BIODERMA Women's Run е тук, за да даде възможност на всяка от нас да покаже своята смелост и устойчивост.

🏃‍♀ ‍ 3 километра дистанция за бързина;

🏅 5 километра дистанция за бързина;

👩‍👧 „Мама & аз“ – бягане с деца до 10-годишна възраст на 3 километра;

👧🏻 Teen Girls Run – за момичета от 10 до 15-годишна възраст, на 3 километра;

💃 Най-оригинален костюм – за най-смелите и екстравагантни участници.

 

Истории, които вдъхновяват

Всеки знае някоя Ваня, която е открила бягането като своето спасение от стреса, или Мария, която е събрала смелостта да се включи в маратон и оттогава не може без своите сутрешни обиколки. BIODERMA Women‘s Run е пълен с такива истории – на обикновени жени с необикновени истории. И тази година ще добавим още – може би твоята? Може да се регистрирате за участие онлайн на www.bioderma-womensrun.bg

Благотворителна кауза

Освен каузата на женското бягане, BIODERMA Women’s Run има и друга, благотворителна, цел. 20% от средствата от такси за участие в BIODERMA Women’s Run се даряват на Сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“, което BIODERMA подкрепя от 2018 г. чрез кампанията „Заедно сме в училище без граници“. Тя дава шанс на децата с онкохематологични заболявания да продължат учебния процес по време на лечението си. Проектът обхваща над 100 деца в училищна възраст, които се лекуват в клиниките по детска онкохематология. Лице на кампанията е актрисата Ирмена Чичикова, която традиционно ще стартира под номер 1 в състезанието.

Articles sur le même thème

Aucune actualité disponible.

Evénements sur le même thème

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin