Actus des entreprises

Банкова карта от УниКредит Булбанк предлага редица удобства свързани с бизнес и лични пътувания

  • Mastercard World Elite е най-висок клас дебитна карта, предназначена за клиенти на частно банкиране

УниКредит Булбанк и Mastеrcard предлагат на клиентите на банката MasterCard® World Elite, карта от най-висок клас, предназначена за клиенти на Частно банкиране. Картата е част от план „Private” за ежедневно банкиране - осигуряващ предимства на клиенти при пътувания, в разплащания и редица други привилегии.

Mastercard® World Elite от УниКредит Булбанк е първата премиум дебитна карта от този клас в Европа и преобразява начина на плащане, но и качеството на преживяването. Тя предлага възможност за редица удобства, свързани с бизнес и лични пътувания на клиентите, сред които са:

  • Безплатен достъп до едни от най-използваните бизнес летищни салони за клиента и двама придружители.
  • Fast track - Бързо преминаване през проверка на багажa в над 70 летища в целия свят.
  • Глобална свързаност с Global Data Roaming - Безплатен роуминг извън Европейския Съюз.

„В партньорството ни с Mastercard винаги сме успявали да предлагаме иновативни и ефективни решения, насочени към клиента. С картата Mastercard World Elite предоставяме максимално удобство и комфорт на клиентите, както в разплащанията им, така и по време на бизнес и лични пътувания. Затвърждаваме приоритета ни да предоставяме най-добрите в класа си банкови услуги и финансови решения, персонализирани за всеки клиент. Целта ни е да поддържаме и подобряваме високите стандарти и в бъдеще“, коментира Цветанка Минчева, Главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

“Партньорството на УниКредит Булбанк и Mastercard гарантира на клиентите в България, че ще са сред първите, които ползват най-съвременните дигитални преживявания и получават висока добавена стойност в ежедневието си. Общите ни ценности работят изцяло в полза на клиента, като гарантират качество и сигурност“, допълни Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Ексклузивно до края на месец февруари 2024 г. Mastercard World Elite картодържателите могат да се възползват от 6 месеца ексклузивен и безплатен достъп до бизнес салоните на 1300+ летища в 600 града в 148 страни. Картата може да бъде заявена през личния банкер.

Articles sur le même thème

Aucune actualité disponible.

Evénements sur le même thème

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin