Actus des entreprises

УниКредит Булбанк и Алианц България удължават ексклузивното си партньорство за нов 5-годишен период

Стратегическото сътрудничество на двете финансови организации ще продължи с предоставянето на иновативни и надеждни решения за клиентите им в България

 

УниКредит Булбанк и Алианц България подписаха ново споразумение, което продължава с още 5 години ексклузивния договор за сътрудничество. Споразумението засилва дългогодишното партньорство между двете финансови компании и потвърждава ангажимента им към клиентите и развитието на българския пазар.

Стартът на сътрудничеството e поставенo през 2018 година като продължение на решението за партньорство между УниКредит и Алианц на регионално ниво за страните от Централна и Източна Европа. В рамките на споразумението банката предлага ексклузивно продуктите на застрахователната компания в областта на животозастраховането и общото застраховане. Благодарение на партньорството клиентите на УниКредит Булбанк могат да се възползват от ексклузивен достъп до разнообразни продукти и услуги, предоставяни от Алианц, включително застрахователни пакети, инвестиционни възможности и съвети за управление на риска. Съвместната работа на двете компании се фокусира върху иновативни решения и персонализирани предложения, които да отговарят на нуждите и предпочитанията на клиентите.

 

"Даваме начало на нов етап в партньорството между УниКредит Булбанк и Алианц. Сътрудничеството ни през изминалите години е водено от обща цел да развиваме пазара на инвестиционни възможности и финансови решения, отговаряйки по най-добрия начин на клиентските потребности. Оставаме фокусирани в стремежа ни да създаваме възможности за растеж и персонализирано банково обслужване“, коментира Цветанка Минчева, Главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

 

„Ексклузивното партньорство на Алианц България с една от най-големите финансови институции у нас - УниKредит Булбанк, е потвърждение на нашата успешна стратегия. Партньорството е уникална възможност за клиентите на УниКредит Булбанк да получават иновативни и надеждни застрахователни и инвестиционни решения, съобразени с техните предпочитания. Мисията на Алианц е да подсигурява бъдещето на клиентите, така че те да могат да гледат уверено напред“ – коментира Йоанис Коцианос, Председател на Изпълнителния комитет на Алианц България.

 

С новия 5-годишен договор, УниКредит Булбанк и Алианц се ангажират със стабилното и висококачествено обслужване на клиентите и с продължаващото си участие в развитието на българската икономика.

Articles sur le même thème

Aucune actualité disponible.

Evénements sur le même thème

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin