COVID-19

Информация за членовете на ФБТИК – Въздействие на епидемията от коронавирус COVID-19 Мерки в подкрепа на бизнеса – информация за процедура за

Уважаеми членове,

Aгенцията по заетостта току що публикува процедурата за кандидатстване по мярката за заетост „Изплащане на компенсации за запазване на заетостта“ до 60 % от осигурителния доход за служители в риск от безработица. Тук по долу ще намерите линк към процедурата на сайта на Агенцията по заетостта, на който са публикувани документите за кандидатстване, които сме свалили за Ваше улеснение в случай, че срещате проблем със сайта на Агенцията, на който забелязахме забавяния тази сутрин. Моля, не се колебайте да ни ги поискате при нужда.

Въз основа на нашия опит, си позволяваме да Ви посъветваме да не губите време и бързо да попълните документите и депозирате кандидатурата си, ако възнамерявате да се възползвате от помощта, за да си дадете максимални шансове в процедура с определен предварително бюджет.

Оставаме изцяло на Ваше разположение, заедно с колегите, които Ви предоставиха многобройни материали в изминалите дни, както и сега Ви предоставят тук по-долу, за да Ви ориентираме в процедурата, при необходимост.

Процедура на сайта на Агенцията по заетостта :

Izplashtane-na-kompensacii-za-zapazwane-na-zaetostta

За Ваша информация, напомняме документите изпратени вчера от нашия член и партньор, кантора Aрсов, Начев, Ганева

Council_of_Ministers_Decree_30.03.2020

Лица за контакт: Адв. Владимир Начев natchev(@)anglaw.com и адв. Светлана Ганева ganeva(@)anglaw.com

Към които допълваме :

Информация от нашия член Кантора Камбуров и партньори  относно секторите, критериите за допустимост, сроковете, процедурите за кандидатстване и други условия, приети вчера с Постановление на Министерски съвет относно мерките за компенсация на предприятията при преустановяване на работа поради извънредното положение.

Compensation_of_60__of_insurable_earnings_during_the_State_of_Emergency

Лица за контакт: d.dimitrova(@)kambourov.biz, a.alexandrov(@)kambourov.biz 

Нашият член Кантора Peterka & Partners също ни изпрати на Вашето внимание статия за мерките приети от правителството за запазване на заетостта

 - Employment_support_scheme_in_Bulgaria

За контакт: covidhelpdesk(@)peterkapartners.com

Оставаме изцяло на Ваше разположение, за сведения за затрудненията, които изпитва Вашата компания, както и за да организираме подкрепа, в зависимост от необходимостта (свързване с подходящи контакти, информация и услуги, комуникация…). Моля да се свържете с нас директно на : contact(@)ccifrance-bulgarie.org et +359 897 81 81 74.

Грижете се добре за Вас, за Вашите семейства и Вашите близки !
 

Весела Тодoрова-Мозеттиг
Директор

София, 31ви март 2020 г.

[Translate to Bulgare:] Articles sur le même thème

No news available.

[Translate to Bulgare:] Evénements sur le même thème

[Translate to Bulgare:] PLUS D'ACTUALITÉS

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin