Равносметка за събитие  •  Спортно събитие

11ти Турнир по Петанк

През изминалата събота, 19 юни, Докторската градина в София беше завладяна от магията на петанка.

Традиционно, представители на френския, българския и международен бизнес се включиха за единадесети пореден път в Турнир по петанк, организиран от Френско-българската търговска и индустриална камара. 

Всяка година турнирът е идеалният повод за участниците и гостите да съчетаят развлекателния спорт с нетъуркинг на фона на весела атмосфера и добро настроение.

Позитивно настроени хора, носещи много спортен хъс и желание за победа. А как да не искаш да победиш, когато партньорите на събитието BlackSeaRama, Zornitza Family Estate, Quché37, Entract 127, Ricard & Avène бяха подготвили повече от примамливи награди.

Сърдечно благодарим и на Н. Пр. г-жа Флоранс Робин, посланик на Франция в България, за това, че е верен приятел на Камарата и че за пореден път беше наш почетен гост!

Този турнир нямаше да бъде същия без подкрепата BNP Paribas и Peugeot! Благодарим също така на нашите членове Congress Engineering, J Point, Matti’D, Toma’s Bakery и Danone за професионализма, прекрасното обслужване и вкусната храна. За усмивките по лицата на най-малките участници пък се погрижиха момичетата от Pomme d’Happy. А всичко това беше заснето и запечатано от нашия приятел Иван Коловос.

Благодарение на всички Вас, това беше един истински френски празник. Надяваме се да Ви останат само хубави спомени и до следващия път!

[Translate to Bulgare:] Articles sur le même thème

No news available.

[Translate to Bulgare:] Evénements sur le même thème

[Translate to Bulgare:] PLUS D'ACTUALITÉS

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin