Равносметка за събитие

Beaujolais Nouveau 2021 пристигна!

[Translate to Bulgare:]

На 18 ноември 2021 г. Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК) посреща младото вино „Beaujolais Nouveau” 2021.

За втора поредна година ексклузивен партньор на кампанията е ОББ.

Въпреки извънредната епидемиологична обстановка, причинена от COVID-19, и тази година традицията ще бъде спазена. Членовете на Камарата и нейните партньори от индустрията, бизнес и институционалните среди ще получат луксозна кутия с бутилка младо „Божоле“, доставена лично, за да имат възможността да се насладят на качествата му в напълно безопасна обстановка.

„Още по-подчертано в тези трудни моменти за всички нас, пристигането на младото вино „Beaujolais Nouveau” в София на 18-ти ноември, както и в над 110 страни по света, е един от твърде редките поводи за споделена радост. С ОББ - нашият традиционен партньор, не искахме по никакъв начин да пропуснем тази фантастична възможност да дегустираме новата реколта с вас, с пожелание за добро здраве и успешен бизнес.“

- Стефан Делайе, председател на Френско-българската търговска и индустриална камара

 

Първата бутилка ще отворят Стефан Делайе, председател на Френско-българската търговска и индустриална камара, и Питър Рубен, главен изпълнителен директор на ОББ. Те ще имат честта първи да обявят Le Beaujolais Nouveau est arrivé! („Новото Божоле дойде!”).

[Translate to Bulgare:] Articles sur le même thème

No news available.

[Translate to Bulgare:] Evénements sur le même thème

[Translate to Bulgare:] PLUS D'ACTUALITÉS

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin