Равносметка за събитие

Благотворителна инициатива на ФБТИК: Супа от сърце

Френско-българската търговска и индустриална камара организира благотворителна иницатива „Супа от сърце“ в периода от 23ти до 27ми януари 2023 г. в София, чиято цел е да помогне на хора в неравностойно положение в най-трудния и студен период от годината, дарявайки им топъл обяд.

Екипът на Френско-българската търговска и индустриална камара, заедно с доброволци от компании-членове на организацията, раздадоха над 1 500 порции топъл обяд на нуждаещи се в продължение на пет дни на площад “Бански” срещу Централните хали в столицата.

 

Това е инициатива на членовете на ФБТИК с идеята да бъдем социално-ангажирани и да помогнем на хора в нужда. Надяваме се в бъдеще кампанията да се развие и да можем да помогнем на хората през цялата зима.“ – сподели г-н Стефан Делайе (председател на УС на ФБТИК)

 

В инициативата се включиха редица компании, които допринесоха за осъществяването на кампанията с доброволци, хранителни продукти, финансова помощ, реклама, печатни материали, охранителни услуги и др., а именно – Lesaffre, Proxiad, FM, Sodexo, Edenred, Ingram Micro, Legrand, Briz-2000, BNK, Danone, Lactalis, Aetos Trading, JCDecaux, J-Point, Arte.doc, Makaroon.

За приготвянето на храната и нейното транспортиране помогнаха от кетъринг компанията Matti’D и детска кухня Furisto. 

Бихме искали да изразим и огромна благодарност към хората, които припознаха инициативата и които в лично качество допринесоха за нея.

Благодарим на Nova Broadcasting Group за репортажа и се надяваме, че той ще достигне до много хора, които ще последват примера ни и ще подпомогнат хората в неравностойно положение.

[Translate to Bulgare:] Articles sur le même thème

No news available.

[Translate to Bulgare:] Evénements sur le même thème

[Translate to Bulgare:] PLUS D'ACTUALITÉS

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin