Равносметка за събитие

Награди за иновации 2023 - Официално лансиране на конкурса

Вчера, 10 януари 2023 г., членовете на УС на ФБТИК, г-жа Мира Драганова и г-н Ерик Дюма обявиха официално четвъртото издание на Наградите за иновации на специално събитие, организирано за членовете на журито и за медийните партньори на конкурса в Антракт 127 - премиум бизнес пространство в сърцето на София.
 
Вече може да кандидатствате за Наградите за иновации в категориите: Иновативен проект, Стартъп, КСО проект. Повече информация и формуляр за участие ще намерите на специалната уеб страница за събитието: https://www.ccifbinnovationawards.org/ 
 
Това събитие беше и повод за медийните партньори Bloomberg TV, Капитал, Economy.bg, БТА, BGlobal, да отразят инициативата, както и да осъществят интервюта с председателя на ФБТИК - г-н Стефан Делайе, с г-н Ерик Дюма, с г-жа Весела Тодорова-Мозеттиг.
 
Благодарим на всички членове на журито, които присъстваха на това събитие, а именно г-жа Еманюел Булестро (Посолство на Франция), г-н Радослав Кошков (Schneider Electric), г-жа Силвия Пенева (Deloitte), г-н Милен Маринов (Atos), г-жа Жанет Захариева (Vivacom), г-н Милен Иванов (Sofia Venture), г-н Адриан Бакки (French Tech) и г-н Ксавие Марсенак (Nasekomo), който се включи от дистанция.
 
Също така имаме удоволствието да Ви потвърдим участието на г-н Дирк Геркенс (United Media/Nova TV), както и на г-жа Селин Болар (Groupama Bulgaria) в жури-състава.

[Translate to Bulgare:] Articles sur le même thème

No news available.

[Translate to Bulgare:] Evénements sur le même thème

[Translate to Bulgare:] PLUS D'ACTUALITÉS

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin