Равносметка за събитие

Посещение в Пловдив

На 27 октомври 2022 г. председателят г-н Стефан Делайе, почетният председател г-н Патрик Фавр, директорът г-жа Весела Тодорова-Мозеттиг и екипът на ФБТИК проведоха обиколка на компаниите членове в гр. Пловдив, събрайки над 50 участници измежду своите членове и партньори!
 
Госпожа Еманюел Булестро, началник на икономическата служба при Посолството на Франция в България, също се включи в посещенията на фабриките на Weiss Profil/Royal Profil, Latécoère, Renault Trucks и Schneider Electric.
 
Нашата делегация имаше и възможността да се срещне с френската общност в Пловдив, в лицето на нашия партньор Sourcing Tour Bulgarie, по време на посещението в завода на TGV Bulgaria.
 
Последната спирка за този ден беше новият ни член - престижният хотел The Emporium Plovdiv – MGallery, където организирахме нетуъркинг коктейл, уважен от заместник-кмета на Община Пловдив, г-н Стефан Стоянов.
 
Благодарим на всички наши домакини за гостоприемството и безупречната организация на посещенията, както и на всички участници в инициативата. 

TGV Bulgaria

The Emporium Plovdiv - MGallery - Networking cocktail

[Translate to Bulgare:] Articles sur le même thème

No news available.

[Translate to Bulgare:] Evénements sur le même thème

[Translate to Bulgare:] PLUS D'ACTUALITÉS

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin