Актуално за компаниите

The Royal & Unique Estate Private Party

С много слънце, блясък, впечатляващи спортни автомобили и червен килим Unique Estates бе домакин на специалното събитие The Royal Private Party. Офисът на компанията на ул. „Оборище“ 10 събра специални гости, партньори и приятели, и се превърна в елегантна сцена за представянето на най-новия ексклузивен проект в портфолиото на Unique Estates - The Royal

Затвореният комплекс, разположен в Бояна, е композиция от две четириетажни сгради и съчетава съвременна архитектура, нови технологии и прецизно планиране. Комфортът на обитаване се допълва от богато озеленяване и паркова среда, а живущите в комплекса ще имат на разположение "members only" ресторант и фитнес. Специално за всички гости Борислав Атанасов, инвеститор на проекта, и Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates, представиха ключовите характеристики и впечатляващи преимущества на The Royal.

Елитарността на The Royal напълно кореспондира със стила и класата на марката Porsche, които бяха официален партньор на събитието, представяйки за любителите на лукса най-новите си мощни модели - Porsche 911 и електромобила Porsche Taycan. Бляскавото настроение бе подкрепено от пенливи наздравици и свежи коктейли от Bottleshockshop и Perno Ricard, а истински royal гурме изкушения, бяха поднесени на присъстващите с любезното съдействие на Esterhasi Restaurant. Спомените на гостите от събитието останаха още по-сладки с премиум шоколадите на Tuscani.

[Translate to Bulgare:] Articles sur le même thème

No news available.

[Translate to Bulgare:] Evénements sur le même thème

[Translate to Bulgare:] PLUS D'ACTUALITÉS

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin